085-1304655
post@zuydgroep.nl

Over ons

Tevreden of ontevreden

Wij vinden het fijn om te horen als u tevreden bent. Wilt u een compliment geven over de manier waarop uw zaak behandeld is, laat het ons dan weten via relaties@zuydgdw.nl.

Bent u ondanks alle zorg en aandacht niet tevreden? Of kunnen wij onze dienstverlening op bepaalde punten verbeteren? Dan horen we dat ook graag via ons speciale mailadres compliance@zuydgroep.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zuyd Groep heeft voor klachten een interne klachtenregeling opgesteld zoals dat is voorgeschreven door de wet. U kunt hierin lezen op welke manier u uw klacht kunt indienen, en welke procedure wordt gevolgd om uw klacht inhoudelijk te behandelen.

Download onze klachtenregeling

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten