Algemene termijnenwet

Praktische handvatten bij het vaststellen van fatale termijnen in het recht

De Algemene termijnenwet (Atw) uit 1965 werkt door in ons hele rechtssysteem en heeft grote invloed op de procespraktijk die vrijwel dagelijks te maken heeft met fatale termijnen. Overschrijding van deze termijnen kan immers verregaande consequenties hebben. Deze training geeft u praktische handvatten om de fatale termijnen op een correcte manier vast te stellen en de uiterste data te bepalen.

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor advocaten en juridische medewerkers. Advocaten komen in aanmerking voor 2 PO studiepunten.

Over de docent

Jeroen Nijenhuis is sinds 1 april 2014 gerechtsdeurwaarder te Amersfoort, daarvoor had hij vanaf 1 juli 1990 zijn vestigingsplaats in Roermond. Hij geeft sinds 1980 les in zowel het proces- als het executierecht. Hij is voor veel gerechtsdeurwaarders en advocaten dé vraagbaak voor al hun praktische juridische problemen die te maken hebben met beslag- en executierecht.

Datum Datum
Donderdag 22 juli 2021
Kosten Kosten
Deelname is kosteloos
Locatie

Locatie
Transportlaan 123 Geleen

Studiepunten Studiepunten
2 PO studiepunten
Tijd

Tijd
14:30 - 16:30 uur
Inloop 14.00 uur, aansluitend zomerborrel

Covid-19 Covid-19
De geldende maatregelen worden in acht genomen 

Vragen over deze training? Bel of mail ons. Direct inschrijven kan eenvoudig via onderstaand inschrijfformulier. Materiaal

In verband met de geldende maatregelen is deze training beperkt tot maximaal 20 deelnemers. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Meld u dan ook snel aan.

Inschrijfformulier

Deze training heeft helaas al plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk. Toch interesse in deze of een andere training? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar boven