Zuyd groeit. Bewust.

Terug naar overzicht

Van Seggelen en Partners wordt onderdeel van Zuyd Groep

Vanaf 1 februari gaat Van Seggelen en Partners verder onder de naam Zuyd Gerechtsdeurwaarders Brabant B.V. als onderdeel van Zuyd Groep. Van Seggelen en Partners is een middelgroot deurwaarderskantoor en gespecialiseerd in huurincasso’s en overheidsvorderingen. Zij zijn ruim 35 jaar actief en werken vanuit het kantoor in Helmond voor verschillende woningcorporaties, overheidsinstellingen en gemeenten in Noord en Midden Limburg, Oost Brabant en Zuid Gelderland.

Kennis van zaken, een dosis ervaring, mensenkennis en persoonlijk contact zijn 1 op 1 eigenschappen die van toepassing zijn op onze werkwijze en visie.

Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd zal naamgever en oprichter van het kantoor Louis van Seggelen het stokje overdragen. Hij zal de komende periode nog als adviseur betrokken blijven. Mede-eigenaar Ad Megens zal als toegevoegd gerechtsdeurwaarder verbonden blijven bij de nieuwe samenstelling. Dagelijkse leiding van het kantoor over het team van acht medewerkers zal in handen komen van Jeroen Schaeken die al sinds 2011 als gerechtsdeurwaarder betrokken is bij de onderneming en een vertrouwd gezicht is voor de bestaande opdrachtgevers van Van Seggelen en Partners.  

Carlo Eussen, directeur Zuyd Groep: “Door de overname van Van Seggelen en Partners verdiepen wij onze kennis nog verder en verdubbelen wij tevens onze ambtelijke capaciteit. We kunnen daarbij ook de wens naar een specialistische incassopartner van woningcorporaties in het zuiden van het land professioneel invullen en krijgen voor de advocatuur meer aanspreekpunten waar het gaat om ambtelijke dienstverlening zoals het uitbrengen van exploten of de executie van een titel.

Daarnaast hebben wij voortaan ook een eigen jurist op het gebied van overlast en hennep. Een mooie aanvulling op niet alleen onze totale dienstverlening maar ook op onze specialisatie voor de woningcorporaties.”

Naar aanleiding van het defungeren van Louis van Seggelen als gerechtsdeurwaarder en zijn markante loopbaan in het Helmondse heeft Siris TV een interview gehouden. U kunt dit interview hier bekijken. 

Over Zuyd Groep

Zuyd Groep is partner voor financieel juridische en ambtelijke vraagstukken. Kwaliteit en resultaat staan hierbij voorop. Zuyd levert diensten op het gebied van incasso, gerechtsdeurwaarders, bewindvoering en budgetcoaching alsmede mediation.

Of het nu gaat om het incasseren van een openstaande vordering, het op orde brengen van een financiële administratie, een ambtelijk verlengstuk voor de advocatuur of een financieel juridisch geschil, Zuyd Groep zorgt voor de juiste oplossing. Wij geloven niet in één aanpak.

Ons motto: rechtvaardig als het moet, sociaal als het kan. En mensenkennis is daarbij alles.

Zuyd Groep bestaat uit Zuyd Incasso, Zuyd Gerechtsdeurwaarders, Zuyd Financieel beheer en Zuyd Mediation.