Samenwerking BB Heuvelland

Terug naar overzicht

Zuyd Groep breidt haar diensten verder uit

Budget Bewindvoering Heuvelland is een kleinschalig kantoor dat ondersteuning en begeleiding biedt aan mensen die hun eigen vermogen niet meer kunnen beheren. Persoonlijke benadering en een nauwe samenwerking met hulpverleners is waar zij voor staan.

Het zijn juist deze eigenschappen die aansluiten bij de bestaande bedrijven Zuyd Incasso en Zuyd Gerechtsdeurwaarders. Door de samenwerking met elkaar op te zoeken hebben Linda van Heel, eigenaar van BB Heuvelland en Carlo Eussen, eigenaar van Zuyd Gerechtsdeurwaarders, samen besloten om de krachten te bundelen.

Vanaf 1 januari 2020 zal BB Heuvelland verder gaan onder de naam Zuyd Financieel beheer en samen met Zuyd Incasso en Zuyd Gerechtsdeurwaarders naar buiten treden onder de vlag van Zuyd Groep.

Voor cliënten en instanties verandert er nagenoeg niets. De kwaliteit en kennis blijft gewaarborgd. De dagelijkse leiding zal nog altijd in handen blijven bij Linda van Heel. Door het toetreden van Carlo Eussen wordt het team van professionele bewindvoerders uitgebreid naar 4 en is er plaats voor meer dossiers. De kennis die Carlo Eussen als gerechtsdeurwaarder heeft maakt dat wij onze cliënten nog beter kunnen bijstaan in hun financiële begeleiding.

Carlo Eussen zal als eindverantwoordelijke op strategisch niveau Linda van Heel ondersteunen om zo onze diensten nog verder te kunnen uitbereiden.

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan

Door het toetreden van BB Heuvelland in de Zuyd Groep kunnen wij u als cliënt en als instantie nog beter van dienst zijn. Dankzij de aanwezige kennis op het gebied van wetgeving, gerechtsdeurwaarders en incasso spreken wij nog beter de taal van onze cliënten. Ook kunnen wij vraagstukken omtrent bijvoorbeeld een beslagvrije voet voor onze cliënten sneller en onderbouwd beantwoorden.

Niet alleen onze bestaande cliënten zijn gebaat bij deze samenwerking, ook proberen wij in 2020 een nieuwe groep cliënten van dienst te zijn. Zo starten wij het nieuwe jaar met een dienst speciaal voor de werkgever hetgeen vrijwel uniek is in Limburg en Brabant. Uit onafhankelijk onderzoek van het Nibud blijken namelijk drie op de vijf bedrijven personeel te hebben met geldproblemen. De kosten daarvan lopen zo hoog op dat steeds meer bedrijven besluiten zelf hun personeel te helpen. Onze budgetcoach voor werkgevers ondersteunt daarbij.

Meer weten over de budgetcoach voor werkgevers?