Particulieren

Wordt u als privépersoon geconfronteerd met een financieel probleem of een persoonlijk geschil? Weet u niet hoe u dit moet oplossen? Wij staan klaar om u daarmee te helpen!

Wat kan Zuyd Groep voor u betekenen?

Financieel gezond

Hebben geldzorgen invloed op de kwaliteit van uw dagelijks leven? Dreigt u door schulden in de problemen te komen? Weet u niet meer hoe u verder moet? Wacht niet langer en schakel onze financiële coach in. Samen met u worden inkomsten, vaste lasten en uitgaven in kaart gebracht, een budgetplan opgesteld en u krijgt tips hoe u uw financiën gezond kunt maken en houden.

Vraag hier vrijblijvend informatie over onze financiële coaching voor particulieren.

Bemiddeling bij geschil

In elk mensenleven komen onenigheden voor: bijvoorbeeld over een arbeidscontract, met de buren, binnen de familie of bij een echtscheiding. Soms lopen de gemoederen zo hoog op dat beide partijen er niet meer uitkomen. Voordat het probleem escaleert en een gang naar de rechter onontkoombaar lijkt, kunt u overwegen de hulp van een mediator in te roepen. Deze gaat met beide partijen om tafel zitten voor een open gesprek over het probleem. Vaak leidt dit tot een acceptabele oplossing voor iedereen en is een gerechtelijke uitspraak niet meer nodig.

Vraag hier vrijblijvend informatie over onze mediation voor particulieren.

Worstelt u met schulden? Kijk dan ook op Schuldenwijzer.

Terug naar boven