Financieringsmaatschappijen

Het snel, discreet en adequaat innemen van gefinancierde zaken is een van onze specialiteiten. Zuyd Groep kan bogen op een jarenlange ervaring met het uitvoeren van zowel grote als kleine innames in het hele land en de grensregio.

Innametraject financial lease

Indien er sprake is van een financial lease overeenkomst is er meestal sprake van een stil pandrecht. Wij vragen in dat geval als gerechtsdeurwaarder op korte termijn, indien nodig binnen 24 uur, een verlof aan bij de voorzieningenrechter voor het uitwinnen van uw pandrecht. Dit kan zonder tussenkomst van een advocaat. Als ervaringsdeskundige staan wij u met raad en daad bij en leiden we u langs de mogelijke valkuilen van dit traject.

Innametraject operational lease

Is er een operational lease contract afgesloten dan ontkomt u niet aan een gang naar de rechter. In dat geval is het van belang dat door ons vooraf een verlof aangevraagd wordt voor het leggen van beslag tot afgifte. Er dient een bewaarder te worden aangesteld om te voorkomen dat uw gefinancierde zaken tijdens de procedure onverhoopt verdwijnen. Hiervoor maakt Zuyd Groep gebruik van een groot landelijk netwerk bestaande uit o.a. juristen, particuliere recherchebureaus en transportbedrijven. Onze expertise zorgt voor een succesvolle afronding van dit innametraject.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven