Student stagiair HBO

Stage lopen bij Zuyd Groep is een mooie kans. Wij zijn immers altijd op zoek naar leergierige en ambitieuze studenten. Verwacht alleen niet een gemakkelijke stageplek. Integendeel, onze praktijk is hectisch en elke dag anders. Daarom is niet elke student geschikt om bij ons stage te lopen. De druk is hoog en de belangen zijn groot.

Wij zoeken dan ook de student die graag wil uitblinken. Je hoeft niet haantje de voorste te zijn, maar we verwachten wel dat je communicatief vaardig genoeg bent om jouw mening en ambitie op een juiste manier onder de aandacht te brengen. Dat je daarbij nog veel moet leren dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen je daar graag bij!

Bij ons draai je volop mee in één van onze bedrijfsonderdelen en je verricht zeer uiteenlopende werkzaamheden. We betrekken je bij de meest uiteenlopende opdrachten. Zo kom je in aanraking met advocaat-opdrachtgevers, overheidsinstanties, woningcorporaties, ondernemers, schuldhulpverleningsinstanties, rechtbanken, bewindvoerders en curatoren, cliënten onder bewind, werkgevers en andere betrokkenen uit het werkveld.

Voel jij je aangesproken door Zuyd Groep? Stuur ons dan een motivatiebrief en CV via onderstaand formulier. We leren je graag persoonlijk kennen!

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB
Terug naar boven