Werken bij Zuyd Groep

Student stagiar HBO

Stage lopen bij Zuyd Groep is een mooie kans. Wij zijn immers altijd op zoek naar leergierige en ambitieuze studenten. Verwacht alleen niet een gemakkelijke stageplek. Integendeel, onze praktijk is hectisch en elke dag anders. Daarom is niet elke student geschikt om bij ons stage te lopen. De druk is bij ons hoog en de belangen zijn groot.

Wij zoeken dan ook wel altijd die student die graag wilt uitblinken. Je hoeft niet 'haantje de voorste' te zijn maar we verwachten wel dat je communicatief vaardig genoeg bent om jou mening en ambitie op een juiste manier onder de aandacht te brengen. Dat je daarbij nog veel moet leren dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen je daar graag bij!

Bij ons draai je volop mee in één van onze onderdelen en zijn je werkzaamheden zeer divers. Je bent betrokken bij de meest uiteenlopende opdrachten. Je komt in aanraking met advocaat-opdrachtgevers, overheidsinstanties, woningcorporaties, ondernemers, schuldhulpverleningsinstanties, rechtbanken, bewindvoerders en curatoren, onder-bewindgestelden, werkgevers en andere betrokkenen uit het werkveld.

Ben jij die stagiair die zich aangesproken voelt? Stuur je motivatiebrief en CV middels onderstaand formulier naar ons toe of mail naar sollicitatie@zuydgroep.nl. We leren je graag persoonlijk kennen! 

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB