085-1304655
post@zuydgroep.nl

Werken bij Zuyd Groep

Student stagiar HBO

Stage lopen bij Zuyd Groep is een mooie kans. Wij zijn immers altijd op zoek naar leergierige en ambitieuze studenten. Verwacht alleen niet een gemakkelijke stageplek. Integendeel, onze praktijk is hectisch en elke dag anders. Daarom is niet elke student geschikt om bij ons stage te lopen. De druk is bij ons hoog en de belangen zijn groot.

Wij zoeken dan ook wel altijd die student die graag wilt uitblinken. Je hoeft niet 'haantje de voorste' te zijn maar we verwachten wel dat je communicatief vaardig genoeg bent om jou mening en ambitie op een juiste manier onder de aandacht te brengen. Dat je daarbij nog veel moet leren dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen je daar graag bij!

Bij ons draai je volop mee in één van onze onderdelen en zijn je werkzaamheden zeer divers. Je bent betrokken bij de meest uiteenlopende opdrachten. Je komt in aanraking met advocaat-opdrachtgevers, overheidsinstanties, woningcorporaties, ondernemers, schuldhulpverleningsinstanties, rechtbanken, bewindvoerders en curatoren, onder-bewindgestelden, werkgevers en andere betrokkenen uit het werkveld.

Ben jij die stagiair die zich aangesproken voelt? Stuur je motivatiebrief en CV middels onderstaand formulier naar ons toe of mail naar sollicitatie@zuydgroep.nl. We leren je graag persoonlijk kennen! 

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten