Medewerker Klantcontact (Overheid)

Functie                    

Ben jij doortastend en heb je een natuurlijk gevoel voor empathie? Heb je misschien al wat ervaring als incassomedewerker of financieel medewerker en wil je je ontwikkelen in klantcontact? Dan is de rol van Medewerker Klantcontact bij onze afdeling Overheid iets voor jou.

Dit doe je bij Zuyd Groep                    

Zuyd Groep zoekt een leergierige medewerker met ambitie die zich herkent in het profiel van ons bedrijf: betrokken, daadkrachtig en bekwaam. Als medewerker Klantcontact ben je binnenkort een waardevol lid van ons team. Je ondersteunt bij diverse openstaande vorderingen en speelt een actieve rol in klantcontact. Snelheid en het begrijpen van klantbehoeften zijn hierbij van groot belang. Naast het meedenken, heb je ook de kans om direct afspraken te maken en actief mee te werken aan het helpen van onze klanten.

Wanneer past deze baan bij je?

Je hebt een Mbo-opleiding gevolgd op financieel- , juridisch- en on of dienstverlenend gebied. Ervaring in een van deze werkgebieden is een pré, maar geen vereiste. Onze ideale kandidaat is enthousiast en gedreven. Daarnaast ben jij klantgericht, nauwkeurig en heb je aandacht voor details. Over de juiste werkervaring hoef je je geen zorgen te maken, enthousiasme en de juiste instelling zijn het belangrijkste.

Werken bij Zuyd Groep 

Zuyd Groep is een jonge en dynamische financiële dienstverlener met meer dan twintig medewerkers werkzaam op onze locaties in Geleen en Helmond. Zuyd Groep levert diensten op het gebied van financiële coaching, bewindvoering, mediation, incasso en ambtshandelingen. De sfeer is open en collegiaal. Samenwerken, ideeën uitwisselen en elkaar stimuleren zit in het DNA van Zuyd Groep.

Aanbod 

Behalve een goed salaris en flexibele werktijden, bieden wij je de kans om samen met een hecht team van professionals mee te bouwen aan het succes van een van de meest innovatieve kantoren op het gebied van financiële dienstverlening. Je ontvangt ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je IKB-budget te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je IKB-budget deels om te zetten in verlof. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur.

Wij verwachten van al onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Solliciteren 

Heb je interesse in deze functie bij Zuyd Groep? Stuur ons dan een motivatiebrief en CV via onderstaand formulier. We leren je graag persoonlijk kennen!

 

Sollicitatieformulier

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB
Terug naar boven