Kandidaat of toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Functie                    

Ben je daadkrachtig, innovatief en beschik je over een gezonde dosis empathie? Wat dacht je van een constatering met behulp van een drone of het veiligstellen van pandrechten door héél Nederland. Direct contact met vakgenoten en andere juridische professionals. Ben jij toe aan verdieping in ons vak en niet bang om buiten de gebaande paden te denken? Bij ons ben je aan het juiste adres, ook als je nog geen relevante werkervaring hebt, zolang je maar de juiste inzet hebt.

Zuyd Groep zoekt een leergierige kandidaat of toegevoegd gerechtsdeurwaarder met ambitie. Binnen ons onderdeel Zuyd Gerechtsdeurwaarders willen we samen met jou verder doorgroeien en datgene doen wat we onze cliënten beloven: kwaliteit, service en specialisme.

Dit is Zuyd Groep 

Zuyd Groep is een jonge en dynamische financiële dienstverlener met vijfentwintig medewerkers werkzaam op onze locaties Geleen en Helmond. Zuyd Groep levert diensten op het gebied van financiële coaching, bewindvoering, mediation, incasso en ambtshandelingen. De sfeer is open en collegiaal. Samenwerken, ideeën uitwisselen en elkaar stimuleren zit in het DNA van Zuyd Groep.

Aanbod 

Behalve een goed salaris en flexibele werktijden, bieden wij je de kans om samen met een hecht team van professionals mee te bouwen aan het succes van een van de meest innovatieve kantoren op het gebied van financiële dienstverlening. Je ontvangt ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je IKB-budget te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je IKB-budget deels om te zetten in verlof. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur.

Wij verwachten van al onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Solliciteren 

Wij gaan niet over één nacht ijs. Wij zoeken immers niet zomaar iemand. Om zeker te weten dat wij samen een lange en mooie toekomst tegemoet gaan doorloop je een intensieve selectieprocedure. Voordat het zover is willen we graag weten waarom jij denkt de juiste persoon in ons team te zijn. Stuur ons je motivatiebrief en CV via onderstaand formulier.

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB
Terug naar boven