Werken bij Zuyd Groep

Kandidaat of toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Een constatering met een drone. Veiligstellen van pandrechten door héél Nederland. Direct contact met vakgenoten en andere juridische professionals. Toe aan verdieping in ons vak en niet bang om buiten de gebaande paden te denken? Bij ons ben je aan het juiste adres, ook als je nog geen relevante werkervaring hebt, zolang je maar de juiste inzet hebt.

Zuyd Groep zoekt een leergierige kandidaat of toegevoegd gerechtsdeurwaarder met ambitie. Binnen ons onderdeel Zuyd Gerechtsdeurwaarders willen we samen met jou verder doorgroeien en datgene doen wat we onze cliënten beloven: kwaliteit, service en specialisme.

Onze praktijk is hectisch maar elke dag weer anders. Een hoge mate van flexibiliteit is dan ook wat wij van jou verwachten. Ook moet je verder kunnen en willen denken dan de standaard. Wees creatief! De druk is bij ons hoog en de belangen groot. 

Werken bij Zuyd Groep

Als onze toegevoegd gerechtsdeurwaarder ben jij straks medeverantwoordelijk voor onze ambtelijke diensten, zowel regionaal als landelijk. Snelheid en het duidelijk in kunnen nemen van standpunten is van groot belang. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met advocaten en andere juridische professionals te werken en het uiterste wilt geven om in te staan voor recht en rechtvaardigheid. Daarbij werk je nauw samen met onze eigen incassoconsulenten. Meedenken is niet het enige wat je doet, je adviseert ook in het verdere ambtelijke traject. 

Beslagleggingen, groot, klein maar ook bijzonder worden door jou voorbereid en gecoördineerd. Jij bent ons eerste aanspreekpunt. De spelregels van het schaken is geen vereiste maar denken als een tactische schaakspeler wel.   

Wij bieden

Los van een goed salaris en flexibele werktijden, bieden wij je de kans om samen met een hecht team van professionals mee te bouwen aan misschien wel het meest innovatieve kantoor in de markt. Over de juiste werkervaring hoef je je geen zorgen te maken, enthousiasme en de juiste instelling zijn voor ons het belangrijkst en natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot kandidaat gerechtsdeurwaarder. Ook als je binnenkort de opleiding afrondt nodigen wij je ook uit om te reageren.

Solliciteren? 

Wij gaan niet over één nacht ijs. Wij zoeken immers niet zomaar iemand. Wij zoeken de pareltjes. Om zeker te weten dat zowel jij als wij met elkaar een lange en mooie toekomst tegemoet gaan zal je een intensieve selectieprocedure doorlopen. Voordat het zover is willen we graag weten waarom jij denkt de juiste persoon in ons team te zijn. Stuur je motivatiebrief en CV middels onderstaand formulier naar ons toe of mail naar sollicitatie@zuydgroep.nl. Ben jij geschikt om ons team te versterken?

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB