Junior medewerker Overheid

Functie                    

Ben je leergierig en ambitieus? Ligt jouw interesse bij de financiële dienstverlening? Dan is deze job bij Zuyd Groep een mooie kans want wij zijn op zoek naar een junior medewerker voor onze afdeling Overheid. In deze functie ondersteun je onze senior medewerkers bij de behandeling van openstaande vorderingen van uiteenlopende aard.

Profiel                    

Zuyd Groep zoekt een medewerker die zichzelf herkent in het profiel van ons bedrijf: betrokken, daadkrachtig en bekwaam. Als junior medewerker vervul jij een belangrijke rol binnen onze afdeling Overheid op onze vestiging in Helmond. Wij zoeken een medewerker die graag wil uitblinken. Je hoeft niet haantje de voorste te zijn, maar we verwachten wel dat je communicatief vaardig genoeg bent om jouw mening en ambitie op een juiste manier onder de aandacht te brengen. Dat je daarbij nog veel moet leren dat begrijpen wij als geen ander. Samen groeien is waarin wij geloven!

Functie-eisen

Je hebt een Mbo-opleiding gevolgd op financieel en/of juridisch gebied en bent bereid cursussen te volgen. Onze ideale kandidaat is enthousiast en gedreven.

Werken bij Zuyd Groep 

Zuyd Groep is een jonge en dynamische financiële dienstverlener met zestien medewerkers werkzaam in de vestigingen Geleen en Helmond. Zuyd Groep levert diensten op het gebied van financiële coaching, bewindvoering, mediation, incasso en ambtshandelingen. De sfeer is open en collegiaal. Samenwerken, ideeën uitwisselen en elkaar stimuleren zit in het DNA van Zuyd Groep.

Aanbod 

Behalve een goed salaris en flexibele werktijden, bieden wij je de kans om samen met een hecht team van professionals mee te bouwen aan het succes van een van de meest innovatieve kantoren op het gebied van financiële dienstverlening. Over de juiste werkervaring hoef je je geen zorgen te maken, enthousiasme en de juiste instelling zijn het belangrijkste.

Solliciteren 

Heb je interesse in deze functie bij Zuyd Groep? Stuur ons dan een motivatiebrief en CV via onderstaand formulier. We leren je graag persoonlijk kennen!

 

Sollicitatieformulier

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB
Terug naar boven