085-1304655
post@zuydgroep.nl

Over ons

Werken bij Zuyd Groep

Wij zijn altijd op zoek naar de pareltjes in de financieel juridische en ambtelijke dienstverlening. Of het nu gaat om een stage of een dienstverband, met ambitie en inzet kun jij misschien wel de collega zijn die wij zoeken.

Onze praktijk is hectisch maar elke dag weer anders. Een hoge mate van flexibiliteit is dan ook wat wij van onze mensen verwachten. Ook moet je verder kunnen en willen denken dan de standaard. Wees creatief! De druk is bij ons hoog en de belangen groot.

We zijn niet alleen maar bezig met het incasseren van vorderingen, we werken ook actief aan het voorkomen van schulden of de de-escalatie van een schuldensituatie. Dat zien wij als een voordeel voor alle betrokken partijen.

Hieronder tref je de actuele vacatures aan. Past de vacature niet binnen jou profiel? Geen probleem, wij dagen je uit om je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@zuydgroep.nl en wie weet, werk jij binnenkort wel mee aan de meest uitdagende opdrachten.

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten