Werken bij Zuyd Groep

Wij zijn altijd op zoek naar kanjers op het gebied van financieel juridische en ambtelijke dienstverlening. Of het nu gaat om een stage of een dienstverband, met ambitie en inzet kun jij de collega worden die wij zoeken.

Onze praktijk is hectisch en elke dag is anders. Een hoge mate van flexibiliteit is dan ook wat wij van onze mensen verwachten. Ook moet je verder kunnen en willen denken dan de standaard. Creativiteit wordt door ons op prijs gesteld!

Naast het incasseren van vorderingen, werken we actief aan het voorkomen van schulden en het oplossen van schuldensituaties. Dat zien wij als een voordeel voor alle betrokken partijen.

Hieronder tref je de actuele vacatures aan. Past de vacature niet binnen jouw profiel? Geen probleem, wij dagen je uit om je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@zuydgroep.nl en wie weet, werk jij binnenkort wel mee aan de meest uitdagende opdrachten.

Junior medewerker Overheid

Als junior medewerker vervul jij een belangrijke rol binnen onze afdeling Overheid op onze vestiging in Helmond. In deze functie ondersteun je onze senior medewerkers bij de behandeling van openstaande overheidsvorderingen van uiteenlopende aard.

Bekijk deze vacature

Administratief ondersteuner

In deze functie ben je een duizendpoot in onze organisatie. Je ondersteunt dagelijks onze financiele administratie bij het verwerken van betalingen en het monitoren van betalingsregelingen. Door jou werkzaamheden ben jij een belangrijke spil in ons incasso-proces en zult dan ook ondersteuning bieden aan dit specifieke onderdeel.

Bekijk deze vacature

Student stagiair HBO

Stage lopen bij Zuyd Groep is een mooie kans. Wij zijn immers altijd op zoek naar leergierige en ambitieuze studenten.

Bekijk deze vacature

Terug naar boven