Grensoverschrijdende betekening en tenuitvoerlegging

Een blik over de grenzen

De grensoverschrijdende betekening en tenuitvoerlegging zijn een bron van veel hoofdpijn. De betekening aan personen buiten Nederland levert veel praktisch gedoe op met bijna 200 landen en ruwweg 6 regelingen die van toepassing kunnen. De tenuitvoerlegging van buiten Nederland gegeven beslissingen wordt een steeds groter doolhof met diverse versies van de Brussel I regeling, bilaterale regelingen (het VK), de EET, de alimentatieverordening, de EPGV, EBB en ga zo maar door.

In deze masterclass rollen we een draad uit waarmee u uw weg uit deze doolhoven kunt vinden, althans als u altijd het juiste stappenplan volgt.

Doelgroep

Deze masterclass is uitermate geschikt voor advocaten en juridische medewerkers. Advocaten komen in aanmerking voor 4 PO studiepunten.

Over de docent

Jeroen Nijenhuis is sinds 1 april 2014 gerechtsdeurwaarder te Amersfoort, daarvoor had hij vanaf 1 juli 1990 zijn vestigingsplaats in Roermond. Hij geeft sinds 1980 les in zowel het proces- als het executierecht. Hij is voor veel gerechtsdeurwaarders en advocaten dé vraagbaak voor al hun praktische juridische problemen die te maken hebben met beslag- en executierecht.

Datum Datum
Woensdag 29 juni 2022
Kosten Kosten
€ 225,00 (excl BTW)
Locatie

Locatie
Transportlaan 123 Geleen

Studiepunten Studiepunten
4 PO studiepunten
Tijd

Tijd
12:30 - 18:00 uur

Lunch Inclusief 
Uitgebreide lunch / Limburgse vlaai / Naborrel

Vragen over deze masterclass? Bel of mail ons. Direct inschrijven kan eenvoudig via onderstaand inschrijfformulier. Materiaal

Deze masterclass is beperkt tot maximaal 25 deelnemers. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Meld u dan ook snel aan.

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig inschrijven voor deze masterclass door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Terug naar boven