Coronavirus - ongebruikelijke omstandigheden

Terug naar overzicht

Coronavirus - samen pakken we dit aan

Onzekere tijden, ongebruikelijke omstandigheden, diverse ingrijpende maatregelen om het coronavirus te lijf te gaan. Dit heeft behoorlijke impact op ons allemaal. Ook in deze ongebruikelijke tijd als gevolg van het coronavirus doen wij er alles aan om je onze gebruikelijke dienstverlening te geven. 

U kunt nog steeds bij ons terecht

We hebben diverse maatregelen getroffen om het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. Het bewaken van de gezondheid van onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom werken we thuis, net als vele Nederlanders.

Je kunt nog steeds bij ons terecht voor uw vragen. Wel kan het zijn dat het iets langer dan gebruikelijk duurt voordat u een collega aan de lijn hebt. We hopen op uw begrip.

Onze kantoren ontvangen op dit moment geen bezoekers en zijn gesloten voor fysieke afspraken. Een oplossing om toch gebruik te maken van ons fysieke spreekuur wordt momenteel hard aan gewerkt en wij verwachten dit binnen enkele dagen gerealiseerd te hebben.

Contante betalingen worden door ons momenteel niet aangenomen en wij vragen u gebruik te maken van iDeal of middels overschrijving

Onze bewindvoerders werken op de achtergrond hard aan een oplossing om intakegesprekken middels videoconference te gaan voeren. Wij begrijpen de noodzaak hiervan, vooral nu.

Hulp bij betalingsproblemen

Kunt u door de gevolgen van het coronavirus uw openstaande vorderingen of rekeningen (misschien) niet meer betalen? We begrijpen dat het niet gemakkelijk is om dat door te geven. Toch is dit de eerste stap op weg naar een mogelijke oplossing. Juist nu is de tijd dat wij samen met u zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in uw eigen belang. U doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

 

Over Zuyd Groep

Zuyd Groep is partner voor financieel juridische en ambtelijke vraagstukken. Kwaliteit en resultaat staan hierbij voorop. Zuyd levert diensten op het gebied van incasso, gerechtsdeurwaarders, bewindvoering en budgetcoaching alsmede mediation.

Of het nu gaat om het incasseren van een openstaande vordering, het op orde brengen van een financiële administratie, een ambtelijk verlengstuk voor de advocatuur of een financieel juridisch geschil, Zuyd Groep zorgt voor de juiste oplossing. Wij geloven niet in één aanpak.

Ons motto: rechtvaardig als het moet, sociaal als het kan. En mensenkennis is daarbij alles.

Zuyd Groep bestaat uit Zuyd Incasso, Zuyd Gerechtsdeurwaarders, Zuyd Financieel beheer en Zuyd Mediation.