085-1304655
post@zuydgroep.nl

Mediation

Familiekwesties

Echtscheiding en relatiebeëindiging

Voor uw kinderen is het belangrijk om in een veilige en liefdevolle omgeving op te groeien. Vlak voor, tijdens en na een scheiding is dat iets dat vaak even naar de achtergrond verdwijnt vanwege de emoties die los komen bij pa en ma. Een goede en professionele begeleiding bij een scheiding is daarom essentieel en ook vaak bepalend voor de afhandeling van een scheiding.

Nalatenschappen afwikkelen

Met Nalatenschapsmediation lost u, samen met de personen waarmee u in conflict bent rond een erfenis, het conflict op met hulp van een onafhankelijke mediator. Dit gebeurt in de vorm van gesprekken die worden geleid door de mediator.
De mediator zelf neemt geen standpunt in, bedenkt geen oplossingen en neemt geen beslissingen. Dat doen de betrokkenen zelf, waarbij de mediator het proces begeleidt.

Burenruzie

Een op de vier Nederlanders heeft wel eens bonje met de buren en het hoogste percentage is te vinden in zuid Holland. De meest oorzaken van overlast zijn o.a. geluidsoverlast, overhangend groen en herrie van de kinderen of huisdieren. Daarnaast leiden het recht van overpad, schending van de privacy, de erfafscheiding en parkeren geregeld tot conflicten. Als u beide uw burenruzie door welke reden dan ook door een professioneel mediator wilt laten oplossen kunt u bij ons terecht.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten