085-1304655
post@zuydgroep.nl

Mediation

Arbeidsbemiddeling

Wij begeleiden partijen naar een aanvaardbare oplossing wanneer er een arbeidsgeschil is ontstaan. Als MfN-registermediators zijn wij voor u de aangewezen deskundigen om u bij uw arbeidsgeschil professioneel te ondersteunen.

Zoveel mensen, zoveel wensen…
een uitdrukking die overal van toepassing is waar mensen samenwerken. Deze verschillende wensen kunnen leiden tot een verschil van inzicht met een conflictsituatie als gevolg. De onderlinge communicatie is hierdoor dikwijls verstoord.

De eerste stap op weg naar uw oplossing is het inschakelen van een MfN-registermediator. Door middel van onze MfN-registermediators worden communicatieproblemen opgelost, machtsverschillen hanteerbaar gemaakt en wederzijds begrip bewerkstelligd. Van hieruit gaan we samen met u op zoek naar een oplossing waarin iedereen zich kan vinden. Wij zijn uw support tijdens dit gehele proces.

 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten