085-1304655
post@zuydgroep.nl

Incasso

Woningsector

Huurachterstanden zijn er (helaas) in vele vormen. Zowel in de commerciële- als particuliere verhuur zijn huurachterstanden een probleem. Ook woningcorporaties profiteren dagelijks van onze expertise, omdat wij een gespecialiseerd team huurincasso hebben. 

Dat een huurachterstand vervelend is, is duidelijk. U of uw cliënt loopt huurinkomsten mis. Die situatie kunt u niet in stand laten, maar de kunst is om huurachterstanden te incasseren op een manier die voor alle partijen bevredigend is. Uw huurder is tenslotte vaak uw klant. Wij hebben oog voor die (duurzame) verstandhouding en probeert het innen van de huurachterstand verantwoord te laten verlopen.

De uitdaging is om een goede balans te vinden in de sociale benadering van de huurder en het te behalen resultaat (in de meeste gevallen betaling van de huurachterstand). Helaas is een gerechtelijke procedure en een eventuele gedwongen ontruiming niet altijd te vermijden. Dit gehele proces kunnen wij voor u verzorgen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten