085-1304655
post@zuydgroep.nl

Incasso

Ondernemers en bedrijven

Het kan iedereen overkomen; u levert diensten of goederen en vervolgens blijft betaling van uw factuur uit. U doet er zelf alles aan om alsnog betaling te krijgen. Dit blijft uit en een ongewenste situatie ontstaat. U heeft een professioneel incassopartner nodig en die hulp kunnen wij u bieden!

Wij onderscheiden ons van veel andere kantoren door niet eindeloos aanmaningen te blijven sturen, zonder een vervolgstap te zetten.

Als er niet vrijwillig wordt betaald na het versturen van een aanmaning en u wilt de vordering niet als oninbaar afboeken, dan is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. De volledige gerechtelijke procedure kunnen wij voor u behandelen. Voor het geval uw debiteur zich gaat verweren in de gerechtelijke procedure: wij hebben alle benodigde kennis in huis om uw belangen te behartigen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten