085-1304655
post@zuydgroep.nl

Gerechtsdeurwaarders

Uitvoering van het vonnis

Een gerechtsdeurwaarder zal, als de rechtbank in het vonnis uw vordering geheel of gedeeltelijk heeft toegewezen, het vonnis aan uw debiteur overhandigen. Dit wordt ook wel de betekening genoemd. De gerechtsdeurwaarder wijst uw debiteur op de inhoud van het vonnis en gunt hem meestal nog een korte termijn om aan het vonnis te voldoen. Vaak zal uw debiteur dit vrijwillig doen of alsnog een betalingsregeling willen treffen.

Is dat in uw situatie niet het geval? Dan mag de gerechtsdeurwaarder overgaan tot executie en tenuitvoerlegging. Denkt u hierbij aan executoriale beslaglegging of bij een huurachterstand, onder bepaalde voorwaarden, aan gedwongen ontruiming.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten