Gerechtsdeurwaarders

Parate executie

Als uw betrouwbare partner streven wij naar snelle oplossingen en een discrete praktische uitvoering van de het innemen van uw gefinancierde zaken. Zo hebben wij ons in het verleden al meerdere malen bewezen bij omvangrijke innames van meerdere zaken waaronder het innemen van complete bedrijfsinventarissen, complete machinestraten, groot rollend materiaal en exclusieve voertuigen.

Onze opdrachtgevers variëren van de grotere financieringsmaatschappijen tot landelijke en lokale lease-maatschappijen aan wie wij meer dan eens onze toegevoegde waarde succesvol hebben bewezen.

Bij een financial-lease overeenkomst is er veelal sprake van een stil pandrecht. Wij kunnen in dat geval als gerechtsdeurwaarder op korte termijn, zelfs al binnen 24 uur, een verlof aanvragen bij de voorzieningenrechter voor het uitwinnen van uw pandrecht. Dit alles zonder tussenkomst van een advocaat. En omdat wij met beide benen in de praktijk staan weten wij ook welke valkuilen u daarbij kunt tegenkomen.

Is er sprake van een operational-lease dan ontkomt u veelal niet aan de gang naar de rechter. In dat geval is het van belang dat vooraf een verlof aangevraagd wordt voor het leggen van beslag tot afgifte. Daarbij is het van belang dat een bewaarder aangesteld wordt zodat uw gefinancierde zaken niet tijdens de procedure onverhoopt verdwijnen. Wij beschikken over een breed netwerk aan specialisten, van advocaat tot bewaarder, van particulier recherchebureau tot aan een ervaren transportbedrijf.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP