085-1304655
post@zuydgroep.nl

Gerechtsdeurwaarders

Gerechtelijke procedures

Bij onze juridische afdeling kunt u gedegen advies inwinnen met betrekking tot tal van juridische vraagstukken op het gebied van het civiel recht. Zowel gedurende de pre-processuele fase als in de gerechtelijke fase worden uw belangen accuraat behartigd.

Juridische vraagstukken waarmee particulieren en ondernemers te maken krijgen worden adequaat opgelost. Voor juridische adviezen over een heel scala aan kwesties die voor uw onderneming belangrijk zijn kunt u bij ons terecht. Maar ook voor zaken waarmee u als particulier te maken krijgt, zoals het voeren van verweer in civiele procedures, bent u bij onze juridische afdeling aan het juiste adres.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten