085-1304655
post@zuydgroep.nl

Gerechtsdeurwaarders

Ambtshandelingen

Binnen onze organisatie worden ambtshandelingen in het zuiden van Nederland dagelijks uitgevoerd door onze ambtelijk bevoegden met ondersteuning van een team aan juridische professionals.

Ons kantoor kent geen overvolle routes waar de planning geen ruimte laat voor een adviserend gesprek aan de voordeur. Een woord van advies en een blijk van begrip zijn van groot belang voor een probleemloze uitvoering van ambtelijke werkzaamheden.

Door een intensieve samenwerking met collega kantoren in het land kunnen opdrachtgevers bij ons terecht voor ambtelijk werk in geheel Nederland. U kunt al uw ambtshandelingen aan ons uitbesteden. Dat scheelt u enorm veel tijd.

Voor (losse) spoedeisende ambtshandelingen is ons kantoor gewoon 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Als opdrachtgever kunt u beschikken over de mobiele telefoonnummers van onze medewerkers. Als u een spoedopdracht buiten kantooruren wilt laten uitvoeren of even wilt brainstormen kunt u ons dus altijd bereiken. Ook in het weekend.

Handig

Tarieven ambtshandelingen

Termijnenoverzicht Burgerlijke Rechtsvordering

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten