Financieel beheer

Voor uw medewerkers

Werkgevers komen er steeds vaker mee in aanraking: werknemers met financiële problemen. Op het eerste oogt lijkt dit het probleem van de werknemer. Echter, een werknemer met financiële problemen heeft ook gevolgen voor de werkgever. Denk hierbij aan (extra) ziekteverzuim, productieverlies en voorvallen op de werkvloer.

De stap richting uw medewerker maken is vaak lastig. Doorgaans kunt u de stap pas maken als het te laat is. Denk hierbij aan loonbeslag. Daarnaast ondervindt de werknemer vaak een drempel om over te gaan om zijn financiële ongemakken richting de werkgever uit te spreken. Hierin wilt Zuyd Financieel beheer de signalen eerder opvangen en de drempel voor werknemers verlagen.

Zuyd Financieel beheer bespreekt met u de mogelijkheden voor uw werknemers. Hiervoor bieden wij u een zakelijk pakket aan rondom budgetbeheer. Het doel van onze samenwerking is het creëren van een win-win situatie. Het doel is immers om de werknemers weer financieel gezond te krijgen (en te behouden) en voor de werkgever optimaal te kunnen renderen.

Indien u werknemers heeft met (mogelijk) financiële problemen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen samen tijdens een afspraak de mogelijkheden met u bespreken.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP