085-1304655
post@zuydgroep.nl

Financieel beheer

Voor uw medewerkers

Werkgevers komen er steeds vaker mee in aanraking: werknemers met financiële problemen. Op het eerste oogt lijkt dit het probleem van de werknemer. Echter, een werknemer met financiële problemen heeft ook gevolgen voor de werkgever. Denk hierbij aan (extra) ziekteverzuim, productieverlies en voorvallen op de werkvloer.

De stap richting uw medewerker maken is vaak lastig. Doorgaans kunt u de stap pas maken als het te laat is. Denk hierbij aan loonbeslag. Daarnaast ondervindt de werknemer vaak een drempel om over te gaan om zijn financiële ongemakken richting de werkgever uit te spreken. Hierin wilt Zuyd Financieel beheer de signalen eerder opvangen en de drempel voor werknemers verlagen.

Zuyd Financieel beheer bespreekt met u de mogelijkheden voor uw werknemers. Hiervoor bieden wij u een zakelijk pakket aan rondom budgetbeheer. Het doel van onze samenwerking is het creëren van een win-win situatie. Het doel is immers om de werknemers weer financieel gezond te krijgen (en te behouden) en voor de werkgever optimaal te kunnen renderen.

Indien u werknemers heeft met (mogelijk) financiële problemen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen samen tijdens een afspraak de mogelijkheden met u bespreken.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten