085-1304655
post@zuydgroep.nl

Financieel beheer

Voor instanties

Bij bewindvoering werken we nauw samen met allerlei organisaties rondom de client. Deze samenwerking heeft betrekking tot allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Bij de gemeente hebben wij contact in verband met de uitkering en bijzondere bijstand. Tevens hebben wij contact met het veiligheidshuis.

Ook hebben wij contact met zorginstellingen, de geestelijke gezondheidszorg, thuiszorgorganisaties en mentoren. Vaak fungeren deze organisaties als tussenpersoon tussen bewindvoerder en client. Ook zij kunnen een aanvraag betreffende bewindvoering of budgetbeheer indienen bij ons kantoor.

Daarnaast hebben we contact met hulpverleners rondom de dagbesteding, thuis- en daklozenopvang, maatschappelijke opvang en algemeen maatschappelijk werk.

U als zorgverlener kunt een aanvraag namens uw client doen. Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Telefonische zijn wij voor u van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 14:00 bereikbaar. Tevens kunt u ons van maandag t/m vrijdag per e-mail benaderen. Doorgaans reageren wij binnen twee werkdagen op uw e-mail.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten