085-1304655
post@zuydgroep.nl

Financieel beheer

Cliënteninformatie

Nieuwsbrief

Per kwartaal ontvangt u als cliënt een nieuwsbrief met relevante informatie omtrent uw financieel beheer.

Download laatste nieuwsbrief

Inzien bewinddossier

Voor clienten maken wij gebruik van 2look software. Door middel van 2Look kunt u op iedere dag, op elk moment uw eigen financiele zaken inzien. 

Bij aanvang van het bewind maken wij een account voor u aan. Wij sturen u uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Hiermee kunt u op uw telefoon, tablet, computer of laptop inloggen. 

Een inzicht in uw eigen zaken neemt veel problemen en stress bij u weg. WIj staan dan ook voor een trasparante samenwerking. 

Door problemen met de software zijn tijdelijk de begin- en eindsaldo's niet zichtbaar. Deze kunnen telefonisch of per mail worden opgevraagd. Onze excuses voor het ongemak.

Inloggen 2Look 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP

Bellen is oplossen

Het coronavirus zet het leven van iedereen op zijn kop, en kan óók bij jou voor financiële problemen zorgen.

Je kunt dan te maken krijgen met ons als gerechtsdeurwaarder of de behoefte hebben aan iemand die je helpt bij je financiële administratie. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons, en bespreek je situatie. Dan voorkom je dat schulden hoger worden.

Juist nu is de tijd dat wij samen zoeken naar een passende oplossing die voor alle partijen prettig is en dat kostenverhogende maatregelen waar mogelijk worden beperkt in jou eigen belang. Je doet er goed aan tijdig contact met ons op te zoeken op telefoonnummer 085-1304655 of middels e-mail post@zuydgroep.nl.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.bellenisoplossen.nl

Sámen lossen we het op!

Sluiten