Telefonisch contact

Vraag over uw dossier?

085 - 130 46 55

Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur

Voor onze opdrachtgevers

085 - 130 64 55

Alle locaties van Zuyd Groep zijn gesloten voor bezoekers

Uit voorzorg om besmetting of verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus te voorkomen, zijn alle kantoren van Zuyd Groep momenteel gesloten voor bezoekers. Via onze website helpen wij u graag verder.

kaart

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen over uw dossier? Vul dan hier uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet niet uw dossiernummer te vermelden.

Veelgestelde vragen over Zuyd Groep

 • Hoe kom ik in contact met Zuyd Groep?

  Zuyd Groep heeft verschillende contactmogelijkheden. Wij begrijpen dat u niet altijd telefonisch contact wilt of kunt opnemen, daarom kunt u met ons chatten, mailen, whatsappen of videobellen. Een persoonlijk bezoek aan ons kantoor is vanwege corona helaas niet mogelijk; wellicht is videobellen voor u een optie. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden: contact.

 • Ik heb een e-mail/brief gestuurd, maar nog steeds geen antwoord gekregen?

  Wij streven ernaar uw e-mail/brief binnen drie werkdagen te beantwoorden. Het kan zijn dat wij informatie op moeten vragen bij onze opdrachtgever waardoor het antwoord langer op zich laat wachten. Uiteraard kunt u ons (vanaf de 4e werkdag) altijd bellen om te vragen waarom u nog geen reactie heeft ontvangen. Is het dringend? Bel ons dan zo snel mogelijk. 

 • Ik ontvang post op mijn adres voor een persoon die hier niet (meer) woont. Wat kan ik doen?

  Wij vragen u in dit geval de post ongeopend aan ons retour te sturen, zodat wij weten dat het adres niet correct is. 

 • Hoe dien ik een klacht in?

  Als u ontevreden bent over de werkzaamheden van Zuyd Groep als organisatie of over de werkzaamheden van een medewerker, dan kunt u uw klacht  indienen via een klachtenformulier.

 • Op welke dagen in 2021 is Zuyd Groep gesloten?
  Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari 2021
  Goede Vrijdag vrijdag 2 april 2021
  Tweede Paasdag maandag 5 april 2021
  Koningsdag dinsdag 27 april 2021
  Bevrijdingsdag woensdag 5 mei 2021
  Hemelvaartsdag donderdag 13 mei 2021
  Tweede Pinksterdag maandag 24 mei 2021
 • Wanneer kan ik videobellen met Zuyd Groep?

  U kunt hiervoor een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Maak daarvoor gebruik van onze afspraakplannerNa uw aanvraag zullen wij u zo snel mogelijk laten weten wanneer de afspraak kan plaatsvinden. Voor onze video-afspraken maken wij gebruik van de applicatie ZOOM.

 • Moet ik software downloaden om te kunnen videobellen?

  Als u een videogesprek voert via uw computer hoeft u niets te downloaden. Na het maken van de afspraak via onze website, ontvangt u per e-mail een link waarmee u kunt deelnemen aan het videogesprek. Dit gaat via de browser met ZOOM. Wilt u het videogesprek voeren via uw mobiele telefoon? Afhankelijk van het besturingssysteem van uw telefoon moet u daarvoor de app van ZOOM downloaden.

 • Hoe laat ik brieven en documenten zien via videobellen?

  Eventuele documenten, bewijzen en/of formulieren kunt u tijdens het gesprek gemakkelijk uploaden. Zorg er dus voor dat deze documenten digitaal beschikbaar zijn op het apparaat waarmee u videobelt.

Terug naar boven