Betalen en regelen

Ik heb een betalingsachterstand, wat nu?

U heeft een brief van Zuyd Groep ontvangen over een betalingsachterstand. Dat kan iedereen gebeuren. Toch is het belangrijk dat u snel actie onderneemt om onnodig hoge kosten te voorkomen.

U kunt op verschillende manieren uw betalingsachterstand oplossen:

een betalingsregeling treffen   direct een betaling doen   contact opnemen

Corona en uw betalingsachterstand

Door de coronacrisis is er nu meer onzekerheid over het aantal uren wat u werkt. Misschien bent u wel ZZP’er, en heeft u zorgen over uitbetalingen. Misschien heeft u een 0-urencontract, en wordt u minder opgeroepen. Dat is vervelend, en wij begrijpen dit.

Zuyd Groep wilt u graag helpen in deze moeilijke situatie. Het kan namelijk gebeuren dat hierdoor uw betalingsmogelijkheden in gevaar komen. Het is dan vooral belangrijk om met ons in gesprek te gaan, zodat we samen zoeken naar een passende oplossing.
Wij vinden het belangrijk dat we helpen waar het kan. Wij denken niet dat het helpt om dingen te eisen die simpelweg onmogelijk zijn.

Herkent u zichzelf in bovenstaande? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk budgetadvies

Wilt u een onafhankelijke blik op uw inkomsten en uitgaven? Of wilt u weten hoeveel u kunt sparen of bezuinigen? Onze budgetcoaches laten u zien waar uw geld blijft en hoe u het doet in vergelijking met anderen. U ontvangt tips die helpen goede eigen geldkeuzes te maken.

Neem contact op voor een persoonlijk budgetadvies.

 

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP