Betalen en regelen

Betalen is op dit moment niet mogelijk

Betalingsproblemen kunnen veel stress opleveren. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op. Want hoe eerder wij op de hoogte zijn, hoe meer oplossingen er zijn. Samen bedenken we dan graag een passende oplossing voor uw situatie. 

Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is om door te geven dat u de achterstand niet kunt betalen. Toch is dit de eerste stap op weg naar een mogelijke oplossing. Bel of mail ons daarom gerust. Het liefst zo snel mogelijk. Dan kijken we samen met u hoe we een (aankomende of verdere) betalingsachterstand kunnen voorkomen of beperken. 

Ons doel is om samen met u een mogelijkheid te vinden om de betalingsproblemen structureel op te lossen. Eén van onze medewerkers neemt de mogelijke oplossingen en daaraan verbonden voorwaarden met u door. Dat kan een betalingsregeling zijn. Of het gebruik van één van onze andere hulpmiddelen. Belangrijk hierbij is dat wij inzicht krijgen in uw financiële situatie. Alleen zo kunnen wij gezamenlijk werken naar een oplossing.

Maak genruik van onderstaand formulier om inzage te geven in uw financiële situatie. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen welke mogelijkheden er zijn om uw betalingsproblemen op te kunnen lossen.

Max: 4.00MB
Max: 4.00MB
Max: 4.00MB
Max: 4.00MB

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Onze financiële en juridische professionals kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

NEEM CONTACT OP